Taxi- en pendelritten

Collectie

de Vervoering beschikt over een eigen collectie voertuigen, maar heeft ook de beschikking over diverse klassieke en bijzondere voertuigen van andere collega verhuurbedrijven, liefhebbers en -verzamelaars. Wij kunnen u daarom goed helpen bij het vinden van een voor uw gelegenheid geschikt voertuig; bij de Vervoering zijn er voldoende mogelijkheden! Wij beschikken over ca. 25 verschillende typen voertuigen waaruit u een keuze kunt maken. Wanneer het voertuig van uw keuze niet in onze ruime verhuurcollectie voorkomt, zijn wij toch in staat om u te helpen via ons uitgebreide netwerk aan relaties en collega verhuurbedrijven; informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden!

 
Fietsen

Typisch Azië

Indiase- en Indonesische Becak & Riksja's

Loop voertuigen

Typisch Hollands

Steps, bakfietsen, fietstaxi's en loopfietsen

test

Typisch Elektrisch

Elektrische taxi, scooters en fietsbussen

test

Typisch op 3 en 4 wielen

Fiat 500, Thaise & Italiaanse TukTuk's

Engelse en Amerikaanse bussen

Typisch Engels

Authentieke Engelse bussen

Engelse en Amerikaanse bussen

Typisch Amerikaans

Authentieke Amerikaanse bussen

Service

Onze voertuigen zijn in veel gevallen door uzelf op te halen en terug te brengen, maar kunnen vanzelfsprekend ook door de Vervoering op uw lokatie worden gebracht en opgehaald. Daarnaast is het in overleg mogelijk om het voertuig van uw keuze op de dag voor de huurdatum op te halen of te laten brengen door de Vervoering en op de dag na de huurdatum weer terug te brengen of op te laten halen door ons bedrijf. Bij ons huurt u een voertuig voor een betaalbaar en zeer concurrerend huurtarief en o.b.v. flexibele, klantgerichte huurvoorwaarden. Bij ons betaald u geen reserveringskosten!
Onze transportservice is zeer aantrekkelijk; naast het verhuren van aanhangers die geschikt zijn voor het vervoeren van fietstaxi’s en andere kleine voertuigen, beschikken wij ook over een aantal vrachtwagens die kunnen worden ingezet

 

om meerdere voertuigen tegelijkertijd af te leveren op de door u gewenste lokatie.  Onze transporttarieven zijn zeer concurrerend. Nagenoeg al onze voertuigen zijn uit te voeren met uw bedrijfsreclame, bestickering, branding; prijzen zijn op aanvraag beschikbaar. Dagdeel is een huurperiode van max. 4 uur. Huurprijzen per dagdeel alleen geldig wanneer huurder het gehuurde voertuig zelf ophaalt en terugbrengt. Bij huur meerdere voertuigen tegelijkertijd en/of langere huurperiodes gelden aangepaste huurtarieven. Vermelde huurprijzen zijn standaard verhuurprijzen ex. btw en transport en geldig vanaf 1 januari t/m 31 december 2011. Bezichtiging van onze voertuigen is op afspraak mogelijk. Neem gerust contact met ons op, u bent van harte welkom!