Taxi- en pendelritten

de Vervoering, Elektrische taxi, pendeldiensten en mobiele reclame op uw lokatie

de Vervoering heeft de beschikking over meerdere niet gemotoriseerde en gemotoriseerde voertuigen, die zeer geschikt zijn voor evenementvervoer en pendel- en taxidiensten.

Zo beschikken wij over meerdere niet gemotoriseerde voertuigen zoals authentieke Indonesische fietstaxi’s/ riksja’s, moderne fietstaxi’s en gemotoriseerde driewielertaxi’s in de vorm van authentieke Thaise en Italiaanse tuktuks. Ook onze klassieke Engelse en USA bussen kunnen worden ingezet voor evenementvervoer en pendeldiensten. Vanzelfsprekend zijn al onze voertuigen te voorzien van uw reclame!

Daarnaast kunnen wij sinds 2010 ook elektrische taxi’s inzetten; Ons bedrijf introduceert Cabb- E (Cebbie); de groene, geruisloze elektrische taxi die geschikt is voor taxivervoer. Cabb-E kan ingezet worden op iedere lokatie voor korte, maar ook langere tijd. Cabb-E is geschikt voor vervoer van max. 3 passagiers en wordt verhuurt vanuit onze vestiging in Woerden.

Ons bedrijf verzorgt taxi- en pendeldiensten om uw gasten/ klanten comfortabel te vervoeren van station, parkeerplaats, meeting point, kiss and ride, carpool etc. naar de door u gewenste lokatie. Wij verzorgen inzet van het voertuig met, maar ook zonder chauffeur. Het in te zetten voertuig kan worden voorzien van uw eigen reclame/ promotie/ branding. Het voertuig is een zeer opvallende verschijning en is daardoor zeer geschikt als mobiel reclame object.

Cabb-E is de nieuwe lokale groene/ volledig elektrische taxi van Nederland.

Cabb-E brengt je naar huis, kantoor, station of hotel in en om het centrum van de stad, helemaal elektrisch, dus schoon en geruisloos. De Cabb-E is een nieuwe vorm van milieuvriendelijk stadsvervoer voor de korte afstand.

Cabb-E is schoner en goedkoper

De Cabb-E is niet alleen schoner dan een gewone taxi, maar ook goedko­per, zowel voor de klant als voor de ondernemer. Een korte rit is goedkoper dan een rit met een ge­wone taxi. De integrale kostprijs van een gemiddelde taxi is vier keer zo hoog als van een Cabb-E. Ten opzichte van de driewielige TukTuk heeft de Cabb-E nauwelijks onderhoudskosten en een volle accu kost nog geen twee euro. Hiermee kun je vijf tot acht uur vooruit.

Cabb-E heeft een vriendelijk imago

Het publiek reageert erg positief op onze geruisloze en milieu­vriendelijke verschijning. Cabb-E trekt vooral passagiers die anders nooit een taxi gebruiken.

Cabb-E ook voor stadsrondrit­ten en evenementen

Cabb-E is een prettige en comfortabele manier van vervoer over korte afstand en ook heel geschikt voor bv. een naar eigen wensen samengestelde stadsrondrit of rit door het Groene Hart.