Zakelijk

de Vervoering, uw partner in het verzorgen van mobiele reclame en evenementvervoer

de Vervoering beschikt over een ruime collectie voertuigen, die zeer geschikt zijn voor inzet tijdens uw reclame,promotie,marketing en verkoopactiviteiten. Daarnaast zijn de meeste van deze voertuigen op basis van uw wensen en eisen volledig om te bouwen voor uw activiteit en te voorzien van uw eigen branding.
Sinds 2003 verzorgen wij voor allerlei gelegenheden, trouwvervoer, festiviteiten, aankomsten, (bedrijfs-) uitjes, evenementen, promoties en reclame- activiteiten. Daarbij wordt  gebruik gemaakt van onze eigen collectie bijzondere en klassieke voertuigen en ons uitgebreide netwerk van relaties. Door onze ruime ervaring, klantgerichte dienstverlening, betaalbare huurprijzen en unieke aanbod van bijzondere en klassieke voertuigen, zijn wij een zeer goede partner voor het  verzorgen van het vervoer voor uw bijzondere of speciale gelegenheid, evenement, reclame of promotionele activiteiten. de Vervoering beschikt over een eigen collectie voertuigen, maar heeft ook de beschikking over diverse klassieke en bijzondere voertuigen van collega verhuurbedrijven,  liefhebbers en -verzamelaars. Wij kunnen u daarom goed helpen bij het vinden van een voor uw gelegenheid geschikt voertuig. Naast verhuur, verkopen wij ook regelmatig voertuigen uit onze collectie, nieuw maar ook gebruikt. Kijk elders op de site in het onderdeel  verkoop voor ons actuele aanbod van voertuigen voor verkoop.

Promotie/ reclame

Naast het inzetten van voertuigen in hun volledig eigen klassieke of authentieke vorm, kunnen wij onze voertuigen ook voorzien van een aangepast uiterlijk, met behoud van eigen uitstraling, geschikt voor uw promotie of reclame, maar ook volledig naar eigen inzicht en wens zoals bijvoorbeeld een eigen persoonlijke boodschap, kleur of motief. Onze unieke authentieke Indonesische becaks, moderne fietstaxi, fietsbus en elektrische taxi bijvoorbeeld, zijn zeer breed inzetbaar voor o.a. taxidiensten, personenvervoer, ouderen- en gehandicaptenvervoer, pendeldiensten, evenementenvervoer, presentaties, fieldmarketing, catering en verkoopactiviteiten, doordat het binnenwerk van deze voertuigen modulair is ingericht en kan worden voorzien van verschillende vormen van inrichting. Onze voertuigen zijn zeer opvallend en daardoor erg zichtbaar en dus ideaal voor uw reclamecampagne! Onze voertuigen zijn te voorzien van uw reclame en kunnen volledig naar uw eigen wensen uitgevoerd worden. Wij hebben ruime ervaring in het bestickeren en ombouwen van voertuigen voor reclame, promotie en verkoop en marketing doeleinden. Daarnaast kunnen wij onze voertuigen ook voor uw speciale korte- of lange termijn project inzetten, tijdelijk (verhuur) maar ook permanent (huurkoop/ verkoop/ lease) Door hun opvallende verschijning, zijn onze voertuigen niet te missen. De aandacht van het overige verkeer en voorbijgangers wordt door het unieke uiterlijk van het voertuig getrokken. Reken maar dat uw reclame op onze voertuigen gezien wordt! Hiermee hebben onze voertuigen een directer effect ten opzichte van andere typen straatreclame.