Consumenten

de Vervoering, uw
partner in mobiliteit

Sinds 2003 verzorgen wij voor allerlei gelegenheden, trouwvervoer, festiviteiten, aankomsten, (bedrijfs-) uitjes, evenementen, promoties en reclame- activiteiten. Daarbij wordt  gebruik gemaakt van onze eigen collectie bijzondere en klassieke voertuigen en ons uitgebreide netwerk van relaties.

Door onze ruime ervaring, klantgerichte dienstverlening, betaalbare huurprijzen en unieke aanbod van bijzondere en klassieke voertuigen, zijn wij een zeer goede partner voor het  verzorgen van het vervoer voor uw bijzondere of speciale gelegenheid, evenement, reclame of promotionele activiteiten. 

de Vervoering beschikt over een eigen collectie voertuigen, maar heeft ook de beschikking over diverse klassieke en bijzondere voertuigen van andere liefhebbers en -verzamelaars. Wij kunnen u daarom goed helpen bij het vinden van een voor uw gelegenheid geschikt voertuig. Of het nu een fietstaxi, riksja, becak, tuktuk, tandem, (meerpersoons) step, elektrische scooter, elektrische taxi, moderne en milieuvriendelijke Fiat 500C cabriolet of een authentieke Engelse dubbeldekker of Amerikaanse schoolbus is, bij de Vervoering zijn er voldoende mogelijkheden!

Naast verhuur, verkopen wij ook regelmatig voertuigen uit onze collectie, nieuw maar ook gebruikt. Kijk elders op de site in het onderdeel  verkoop voor ons actuele aanbod van voertuigen voor verkoop.

Het is mogelijk om het door u gehuurde voertuig op de dag voor de huurdatum op te halen en de dag erna terug te brengen (geringe meerprijs). Een speciale aanhanger om voertuigen zoals fietstaxi’s, becaks, riksja’s, (meer) persoons steps en bakfietsen te vervoeren kan tegen geringe huurkosten (€ 50,- per dag) bijgeleverd worden.
Vanzelfsprekend kan de Vervoering ook het transport van het door u gehuurde voertuig verzorgen (meerprijs).

Informeer vrijblijvend naar de uitgebreide mogelijkheden.