Consumenten

Collectie:
Typisch op 3 en 4 wielen

De voertuigen uit deze collectie zijn stuk voor stuk “Classics”; voorzien van een klassiek uiterlijk en een klassieke krachtbron. De Fiat500C cabriolet en de Vespa Calessino beschikken over een typisch Italiaans karakter en hebben een zeer hoog fun- gehalte. Zowel de Vespa als de Fiat500C gaan zomers topless; Lekker toeren met open dak! De Fiat is overigens zeer energiezuinig en kan door uzelf worden gereden! De Vespa neemt zijn eigen chauffeur mee.

De Thaise TukTuk behoeft geen nadere introductie; dit driewielig karretje is al geruime tijd aanwezig in Nederland in met name de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. De TukTuk staat garant voor veel rijplezier en is zeker een ritje waard; opvallend en zeer leuk!

Wij verhuren in heel Nederland en Belgie. De voertuigen kunnen door de Vervoering op uw lokatie worden afgeleverd en worden opgehaald (meerprijs). Ook is het mogelijk om de het door u gehuurde voertuig zelf op te halen met eigen vervoer of door gebruik te maken van een speciale aanhanger van de Vervoering (meerprijs)

Vanzelfsprekend kan het door u gehuurde voertuig op de dag voor de huurdatum worden afgeleverd door de Vervoering of door uzelf worden opgehaald. Ook is het mogelijk om het voertuig de dag na de huurdatum weer op te laten halen of terug te brengen (geringe meerprijs)

Laat U Vervoeren!