Consumenten

Collectie: Typisch Azië

Indiase- en Indonesische Becak & Riksja's

Rijden met een becak of riksja is een belevenis! Comfortabel, opvallend en heel erg leuk. Op straat kijkt iedereen lachend om en zwaaien je vrolijk toe. De becaks en riksja’s van de Vervoering, zijn authentiek en hebben een zeer eigen uitstraling en karakter en zijn zeer breed inzetbaar.

Onze collectie becaks en riksja’s bestaat momenteel uit een totaal van ca. 24 originele voertuigen in verschillende kleuren. Deze voertuigen zijn allemaal met de hand gemaakt en geassembleerd in Indonesie (Java) en in India. Onze collectie becaks bestaat uit een aantal standaard 1 pers. Javaanse becaks/ fietstaxi’s en voor het grootste gedeelte uit zeer unieke 2 pers. becaks/ fietstaxi’s. De 2 pers. becaks worden speciaal met de hand en op maat gemaakt in ons eigen assemblage bedrijf in Indonesie. Jaarlijks importeren wij meerdere becaks en riksja’s om onze verhuurcollectie aan te vullen en voor verkoop.

De becaks en riksja’s worden verhuurd in heel Nederland en Belgie. De voertuigen kunnen door de Vervoering op uw lokatie worden afgeleverd en worden opgehaald (meerprijs). Ook is het mogelijk om de het door u gehuurde voertuig zelf op te halen met eigen vervoer of door gebruik te maken van een speciale aanhanger van de Vervoering (meerprijs)

Vanzelfsprekend kan het door u gehuurde voertuig op de dag voor de huurdatum worden afgeleverd door de Vervoering of door uzelf worden opgehaald. Ook is het mogelijk om het voertuig de dag na de huurdatum weer op te laten halen of terug te brengen (geringe meerprijs)

Laat U Vervoeren!