Consumenten

Collectie: Typisch Hollands

Steps, bakfietsen, fietstaxi's en loopfietsen

Wie kent ze niet; de bij iedereen bekende step, bakfiets of tandem? Natuurlijk ook bij de Vervoering beschikbaar voor verhuur! Naast de standaard 1 pers. step/ kickbike, de oerHollandse bakfiets en de tandem, verhuren wij sinds kort ook onze eigen moderne variant riksja/ fietstaxi en hebben wij de beschikking over 3 en 7 persoons steps! De moderne fietstaxi verhuren wij erg veel voor personenvervoer en dan met name vervoer van kinderen, mindervaliden en ouderen. Onze meerpersoons steps worden vaak ingezet voor familie uitjes, bedrijfsuitjes, carnavalsoptochten, aankomsten en vrijgezellenfeesten.

Wij verhuren in heel Nederland en Belgie. De voertuigen kunnen door de Vervoering op uw lokatie worden afgeleverd en worden opgehaald (meerprijs). Ook is het mogelijk om de het door u gehuurde voertuig zelf op te halen met eigen vervoer of door gebruik te maken van een speciale aanhanger van de Vervoering (meerprijs)

Vanzelfsprekend kan het door u gehuurde voertuig op de dag voor de huurdatum worden afgeleverd door de Vervoering of door uzelf worden opgehaald. Ook is het mogelijk om het voertuig de dag na de huurdatum weer op te laten halen of terug te brengen (geringe meerprijs)

Laat U Vervoeren!