Consumenten

Collectie: Typisch Engels

Authentieke Engelse dubbeldekker bussen

Gezellig en comfortabel samen op weg!
Naast onze voertuigen met een milieuvriendelijk karakter, verhuren wij ook een ruim aantal klassieke, originele Engelse dubbeldekker bussen. Zo beschikken wij over diverse standaard bussen met dicht bovendek, bussen met een half open bovendek en bussen met een geheel open bovendek! De bussen zijn zeer representatief en zeer geschikt voor trouwvervoer en reclame en promotie activiteiten. Daarnaast beschikt de Vervoering als enige in Nederland ook over een dubbeldekker, die naast trouwvervoer ook mag worden ingezet voor ander personenvervoer zoals bedrijfs- en familie uitjes.

Alle klassieke Engelse dubbeldekker bussen dragen overigens ook bij aan een beter milieu; door uw bruiloftsgasten tegelijkertijd te laten vervoeren in onze bussen, zijn er minder voertuigen nodig om al uw gasten op de plek van bestemming te krijgen, zijn al uw gasten tegelijkertijd en tijdig aanwezig op lokatie en beperkt u de parkeerproblematiek, waardoor uw feest nog geslaagder zal zijn!

Wij verhuren in heel Nederland en Belgie. Onze bussen zijn representatief en breed inzetbaar en kunnen worden voorzien van uw persoonlijke tekst, promotie of reclame. Huur van een bus is incl. chauffeur, brandstof en km’s.

Laat U Vervoeren!