Consumenten

Collectie: Typisch Elektrisch

Geruisloos, schoon en energiezuinig!

de Vervoering beschikt over meerdere elektrische voertuigen en is pionier in het aanbieden van elektrisch vervoer. Zo starten wij bv. lokaal elektrische taxidiensten op, introduceren wij regelmatig nieuwe elektrische voertuigen voor verhuur en verkoop en zijn wij betrokken bij de ontwikkeling van elektrisch vervoer. Omdat de Vervoering graag het gebruik van elektrisch vervoer stimuleert, breiden wij onze collectie regelmatig uit met nieuwe voertuigen die voorzien zijn van een elektrische krachtbron. Onze elektrische voertuigen worden veel gebruikt voor taxi- en pendeldiensten, evenementvervoer en bedrijfs- en familie uitjes. Onze elektrisch taxi en fietsbus zijn ideaal in te zetten voor reclame en promotie acties; deze voertuigen beschikken over veel advertentieruimte en zijn op iedere gewenste lokatie in te zetten.

Wij verhuren in heel Nederland en Belgie. De voertuigen kunnen door de Vervoering op uw lokatie worden afgeleverd en worden opgehaald (meerprijs). Ook is het mogelijk om de het door u gehuurde voertuig zelf op te halen met eigen vervoer of door gebruik te maken van een speciale aanhanger van de Vervoering (meerprijs)

Vanzelfsprekend kan het door u gehuurde voertuig op de dag voor de huurdatum worden afgeleverd door de Vervoering of door uzelf worden opgehaald. Ook is het mogelijk om het voertuig de dag na de huurdatum weer op te laten halen of terug te brengen (geringe meerprijs)

Laat U Vervoeren!